Pàgines

dissabte, 22 d’octubre del 2016





"AL MAL TIEMPO BUENA CARA"

Per més que plogui, no ens aturem!

 Avui tocava fer sessió de carrera, però la previsió metrològica ja ens avisava de que un 60% de probabilitat era que plouria, per tant, sense descartar la pròpia sessió, teníem preparades alternatives; una d’elles era anar al pavelló o a la sala de fitness, però la instal·lació és de l’ajuntament i la hem de compartir amb altres grups/socis, i   ja estava reservada per a una de les hores de la sessió, per tant hauríem de començar a moure’ns i canviar-nos varies vegades de roba.
Finalment hem decidit anar les dues hores a la piscina,  de primeres dues hores sonen a molt, però si els hi pregunteu als nens/es que han vingut, contestaran que els sap a poc!
 La sessió s’ha encaminat cap al joc lúdic, en la que hem fet una gimcana, ens hem dividit en 4 grups de 5 persones i cada grup representava a un animal (els dofins, l’estrella de mar, els pops i els peixos). L’objectiu era anar fent el millor possible tots els jocs o activitats que tocaven per tal de guanyar punts.
Ens hem divertit saltant, pujant i transportant als membres del grup, pensant salts originals per mostrar als rivals, competint a veure qui de tots picava més a peus, hem jugat al terra/mar i aire i sobretot hem jugat amb tots els companys, hem rigut i ens ho hem passat MOLT bé!


Així que animem a tots els companys que no han vingut,  que tot i que el temps no sigui bo, que  vinguin, els nostres entrenadors ens adapten les sessions!!

Bon cap de setmana !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada