Pàgines

divendres, 5 de febrer del 2016

Cros Escolar El Prat del Llobregat

El passat diumenge,  gairebé el 100% dels atletes de l’escola van participar en el Cros Escolar del Prat.

Espervem un molt bon dia de sol i calor, però a ultima hora sen’s va nuvlar; però això no va ser un impediment.

El recorregut era per dins del Parc Nou, amb un bon paisatge, al costat dels avions, i amb terreny desnivell passant per sobre de ponts que creuen riuets del parc i pujades en el cas del recorregut dels més grans.

En aquest cas, el cros va ser més divertit per a la majoria, ja que al ser el del propi poble, coneixien a altres participants d’altres escoles, i la espera a la hora de la sortida es feia més amè!!

Com a cada cros, les sortides es dividien per categories y sexes, començant per als mes grans i començant als masculins. Amb això, l’escalfament es feia de la mateixa manera, progressiva per grups. El procediment va ser: primer recollida de pitrall seguidament, un bon escalfament personalitzat per a cada categoria i finalment, foto a la pancarta del club i agafar posició a l’arc de sortida.








A l’hora de la sortida, tots es col·loquen junts, però la cursa és individual (menys en algun cas), i cada un d’ells va al seu ritme, però començant i acabant al 100% alguns amb cara de concentració i d’altres amb un somriure des de el segon un fins que passa per sota l’arc d’arribada.









 









 
LA FOTO D'EQUIP!
 
 
TOTS VAN ACONSEGUIR LA SEVA MEDALLA DE PERTICIPACIÓ
 

Tots van aconseguir la seva medalla de participació i d’altres, a part d’aquesta medalla van guanyar una altre medalla o copa, ja que la seva posició va ser de entre els 10 primers de a categoria







 
 
 
 per a més fotos...
fotos de Edu Garcia
fotos Toñi Alcala

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada